maanantai 4. marraskuuta 2013

Elämän pieniä iloja ja viikonlopun agendaa

Viime viikonloppuna ei tullut reissattua minnekään ja sekös harmitti, tässä siis hieman aiempien viikonloppujen kuva-antia kännykästä kaivettuna. Lauantaina on taas luvassa reissu, tällä kertaa Ranskan puolelle, Lilleen!Ilmat Brysselissä ovat viilenneet(irtopatteri on kiva kaveri), tänään töistä kotiin tullessa ilma oli talvisen kirpeä, saa nähdä pääsenkö todistamaan lumentuloa Brysselissä. Vielä kuusi viikkoa harjoittelua ja Bryssel-eloa jäljellä. Matkalla kotiin sain myös ihastella tähtiä(ylitöiksi meni tänään, aurinkokin ehti laskeutua...) ja melkein todistaa baaritappelua(pieni afterwork-fight maanantaita piristämään).
Joulutunnelmaa on hieman jo ilmassa, en jaksais odottaa joulumarkkinoiden avajaisia(29.11.) Joulufiilikset saattaa johtua myös siitä, että napostelen Leonidaksen konvehteja aina vähän väliä. Yks tai kaks per päivä riittää :)

Naapurin valokuvausliikkeen omistajien kissa aina välillä tuijottelee ikkunassa. Se kuulemma aavemaisesti kyylää usein myöhään illalla kotiin palaavaa kämppistäni. 

Naapurustossa näkyi kans aika kivoja Halloween-koristeluja.

Viikonloppu kului laiskoissa merkeissä. Perjantaina oli pyhäinpäivä ja vapaata töistä. Juhlittiin pitkää viikonloppua kämppiksen kans paistamalla lättyjä yömyöhään, onnistuivat superhyvin kun kaksistaan kokkailtiin. Lättyjä valmistui aika pino, mut oltiin niin ahneita, ettei annettu muille kämppiksille vaan vedettiin niitä naamaan vielä seuraavana aamuna :D
Samaan aikaan kun kokkailtiin, naapurit piti Halloween-bileitä, joiden musiikki raikui aika kovaa näin tien toisellekin puolelle, en tiedä miten seinänaapurit kesti, no poliisit olikin sitten ilmestyneet hiljentämään bileet(itse olin jo siinä vaiheessa autuaasti unten mailla, oon näköjään tullut vanhaksi kun menen niin aikaisin nukkumaan vkloppuisinkin enkä yleensä pysty nukkumaan kahdeksaa myöhempään vkloppuisinkaan). Olisivatko bileet isännöineet poitsut tai bilevieraat innostuneet vähän sotkemaankin kun aamulla poitsut kiltisti pesivät naapurin ikkunaa...
Lauantaina hollantilaiselle kämppiksellä oli englantilaisia ja hollantilaisia kavereita käymässä ja mentiin porukalla päivällä Delirium Cafe'en, oluelle ennen lounasta, Belgiassa kun ollaan... Mentiin sit "lounaalle" joskus neljän aikoihin brasseriaan, jonka nimeä en valitettavasti muista, ei sillä että haluaisin sitä suositella vaan paremminkin haluaisin varoittaa menemästä sinne, koska meillä kesti burgerien saaminen pöytään valehtelematta tunnin(!). Burgerit oli hyviä, mut ei ihan niin pitkän odottelun arvoisia kuitenkaan. Olimme supernälissämme siinä vaiheessa ja hotkaisimme ruoat pahemmin niistä nauttimatta.

Illalla menimme porukalla katsomaan Festival des Lumières'iä kanaalin varrelle. Matkalla sinne sade tosin yltyi niin kovaksi, että poikkesimme Viavia Reiscafeen oluille. Sitten kun sade hieman laantui, pääsimme tapahtumapaikalle ja se oli ihan näkemisen arvoinen, tosin jokin sisätiloissa ollut valoinstallaatio jäi näkemättä. Olin hieman pettynyt, että tapahtumaa ei järjestetty jossain historiallisemmalla ja hienommalla paikalla, esim. Grand Placella. Lisäksi viimainen ja sateinen sää ajoi meidät pian takaisin baarin lämpöön. Suuntasimme Mappa Mundoon Place St. Gerylle. Seuraamme liittyi hauska norjalaiskolmikko(sain kuunnella vitsejä suomalaisista), jonka kanssa suuntasimme Mr Wong-klubille, joka oli oikein kiva vaikka ei ollutkaan kovin täynnä sinä iltana. Sijaitsee osoitteessa 10 Rue de la Vierge Noire(sarjassamme Brysselin mielenkiintoiset kadunnimet...). Klubilla törmäsimme myös kämppikseni työkaveriin, jolla oli myös hollantilaisia vieraita käymässä. Hollantilaiset miehet ovat kyllä niin pitkiä ja komeita, ei voi muuta sanoa ;) Lähdimme kotiapäin joskus neljän jälkeen, klubihan olisi ollut auki viiteen asti. Saimme taivuteltua taksikuskin ottamaan meidät kyytiin vaikka meitä olikin yksi liikaa.
Tässä vielä vielä surkealaatuista kuva-antia valofestivaalista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti